یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
محسن رضایی

حوزه/ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در «نشست هم اندیشی بایسته های رونق تولید و کارآفرینی در تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه کشور» در اتاق بازرگانی اصفهان، از فعالان اقتصادی و کارآفرینان خواست اولویت های خود برای ایجاد تحول در برنامه هفتم توسعه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کنند و به تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره برنامه هفتم کمک ‌کنند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در «نشست هم اندیشی بایسته های رونق تولید و کارآفرینی در تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه کشور» که به دعوت و میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، گفت: در آستانه تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم کشور هستیم. این برنامه اولین برنامه گام دوم انقلاب است. انتظار رهبر انقلاب، ایجاد تحولی در این برنامه است تا بتواند مبنای تحولاتی در فرهنگ و اقتصاد جامعه بشود. بنابراین اولین سوال ما از شما فعالان اقتصادی این است که اولویت های شما برای ایجاد تحول در برنامه هفتم چیست؟

رضایی افزود: نمی خواهیم فهرستی از سیاست های کلی را برای قوای سه گانه لیست کنیم بلکه می خواهیم بدانیم مثلا فعالان اقتصادی و کارآفرینان و اعضای اتاق بازرگانی استان اصفهان چه نقشی را در برنامه توسعه هفتم برعهده خواهند گرفت؟ کارآفرینان نقش و اولویت های خود را برای ایجاد تحول در کشور تبیین کنند و به تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره برنامه هفتم کمک ‌کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احتمالاً از این به بعد، دولت و سایر قوا موظف خواهند شد که ظرف شش ماه پس از ابلاغ سیاست های کلی، برنامه های خود برای اجرایی شدن آن سیاست کلی را اعلام کنند. در آن مرحله، برنامه های دولت را با پیشنهادات کارآفرینان و فعالان اقتصادی مقایسه خواهیم کرد و موارد نادیده گرفته شده را یادآوری خواهیم کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای ایجاد تحول در اقتصاد نیازمند دانش و شجاعت در مدیران اجرایی و کارشناسان مشاور آنها هستیم تا اقدام به تحول‌آفرینی اقتصادی کنند. برای اصلاح رویه ها و ایجاد رونق، زمان به سرعت در حال گذر است.

رضایی گفت: اقتصاد کشورمان در بُعد داخلی و خارجی نیاز به تحول دارد.  در بُعد داخلی، باید تقسیم کار ملی در مسایل اقتصادی داشته باشیم. در بُعد خارجی، باید نقش اقتصاد ایران را در اقتصاد منطقه و بین الملل مشخص کنیم و از درآمدزایی بر اساس خام فروشی سوخت و انرژی فاصله بگیریم. با ۱۵ کشور همسایه ایم و در منطقه آسیای جتوب غربی زندگی می کنیم که ۲۵ کشور با ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد و ظرفیت بالایی برای عرضه تولیدات ما در آن وجود دارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه برای دریافت بی واسطه و شنیدن دیدگاه های فعالان خط مقدم جبهه بزرگ اقتصادی و رونق تولید و کارآفرینی به هم اندیشی اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان آمده است، بخش عمده جلسه را به شنیدن دغدغه ها اختصاص داد و از پیشنهادات اعضای جلسه استقبال کرد.

در ابتدای این نشست، دکتر بهنام ابراهیمی دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان گزارشی مشروحی از وضعیت اقتصادی اصفهان را ارائه کرد و پس از سخنان مختصر دکتر رضایی، فعالان اقتصادی به بیان دیدگاههای خود درباره ضرورتها و چگونگی تحول پرداختند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha